Janne Stenehjem er utnevnt til ny direktør hos STENI AS

Janne Stenehjem (46) er ansatt som ny CEO i STENI AS. Hun har siden juni 2016 vært ansatt i STENI AS som CHRO, og nå senest konstituert i stillingen som CEO siden november i fjor.

Jeg er svært tilfreds med at Janne Stenehjem nå er ansatt som CEO i STENI, hun har gjort et solid inntrykk i perioden som interim CEO. Janne har de rette egenskaper og kvalifikasjoner for å lede utviklingen av STENI videre – sier styreleder Martin Tisell.

Stenehjem har tidligere vært ansatt som direktør for HR og Forretningsstøtte i Sparebank 1 BV. Hun har lang erfaring fra entreprenørbransjen, og har tidligere blant annet arbeidet som HR sjef i Veidekke i perioden 2006 – 2013.

Stenehjem er utdannet cand. paed. med spesialisering i organisasjon og ledelse fra UiO. Hun har bred ledererfaring, blant annet innenfor HR, strategi, HMS, marketing og IT.

Stenehjem tiltrådte stillingen 8. mars 2017, og ser frem til å lede bedriftens videre satsing fremover.

Jeg ser frem til å utvikle selskapet videre sammen med alle våre dyktige medarbeidere. Steni er et selskap med sterke tradisjoner og en stolt kultur som er gode fundamenter å bygge videre på, sier Stenehjem.  Selskapet er inne i en spennende utviklingsfase og har klare ambisjoner om vekst. Vi har den senere tiden inngått flere store kontrakter, og opplever god etterspørsel etter våre fasadeløsninger i markedet.