En vedlikeholdsvennlig grunnmur på 1-2-3

Mange går med planer om å pusse opp grunnmuren på huset sitt. De fleste lar det bli med planene når de ser hva som kreves av tid, penger og ressurser, og overlater derfor grunnmuren til de fire V-ene – vinter, vær, vind og vann.

Du er kanskje en av dem som har gitt opp? Les dette, så får du vite hvordan du enkelt kan få en ny og nydelig grunnmur som garantert varer i minst 25 år.

Grunnmuren er selve fundamentet på huset ditt, og bør alltid være i god stand. Men når sjekket du den egentlig sist? Ta deg en tur rundt huset ditt i dag, se nøye på muren og kjenn etter der det er nødvendig: Skaller malingen av? Har grunnmuren riper, sprekker, sår eller hull? Hvis du kan svare ja på noe av dette er det på tide å gjøre noe før det er for sent.

Vedlikehold av grunnmuren har tidligere vært kjedelig, dyrt og tidkrevende. Men nå finnes det en ny måte som gjør at du får gjort jobben enklere, billigere og raskere. Og du kan gjøre den selv!

Få ny grunnmur som varer til 2041

Med Steni Terra grunnmursplater kan du nemlig få en flott og vedlikeholdsvennlig grunnmur som er garantert å holde i 25 år. Platene har en overflate av naturstein som gir et pent utseende som varer. Og om du er lei av fargen du har på grunnmuren i dag, kan du velge mellom sorte, grå og hvite plater.

Glem sementblander, mørtel, sand, trillebår, murerskje, maling og alt annet du trodde du måtte kjøpe – så enkelt setter du opp STENI Terra grunnmursplater på 1-2-3:

  1. Du begynner med å montere trykkimpregnerte lekter rett på grunnmuren med en avstand på 40 centimeter mellom hver. Hør med byggevareforhandleren din om hva som er det beste festemateriellet til akkurat din mur.
  2. Så stifter du lektefolie (som du får på rull) på lektene.
  3. Etter å ha forhåndsboret platen monterer du den på lektene. Det anbefales at du bruker lakkerte Steni-skruer – da får du det beste resultatet.

Mer skal det ikke til for å få en varig og vakker grunnmur som er garantert å vare de neste 25 årene.

Vil du vite mer kan du ta en titt på denne videoen som forklarer deg hele prosessen på under ett minutt.

Og før du glemmer det – gå ut og sjekk om du trenger ny grunnmur nå. Da slipper du ubehagelige overraskelser fra de fire V-ene senere.