Bygg Reis Deg - 18. - 21. Oktober

Selvfølgelig er vi på årets ”Bygg Reis Deg”. Det er jo en veldig viktig møteplass for byggenæringen. Jeg ønsker alle velkommen til STENIs stand, C01-41, for en hyggelig fasadeprat, sier Jan Terje Nielsen, CMO i STENI.

Siden første Bygg Reis Deg ble arrangert på Festningsplassen på Akershus Festning i 1954, har byggeskikk, produkter, teknologi og ikke minst markedene endret seg betydelig. Men for næringen er behovet og ønsket om kunnskapsformidling fortsatt sterkt. Årets utgave finner sted på Norges Varemesse på Lillestrøm fra 18. til 20. oktober.

 

På standen viser vi hva STENI står for og hvordan vi i felleskap finner frem til løsninger som dekker våre kunders ønsker og behov. Vi stiller mannsterke fire dager til ende, slik at de som kommer til standen vår får svar på det meste de lurer på om fasadeplater og -løsninger, sier Jan Terje Nielsen.​

Jan Terje Nielsen,  CMO for STENI

To foredrag

I tillegg til egen stand, skal STENI også holde to foredrag på Det Norske Byggemøtet i messehallen.

Torsdag forteller vi om hvordan et stort boligkompleks med sosialboliger på Skullerud i Oslo med en innovativ og gjennomtenkt renovering endret seg fra å være et sted med forsøpling og dårlig beboermiljø, til å bli et sted som beboerne er stolte over, og der de samles til felles aktiviteter på trivelige sosiale møteplasser utendørs. Jeg pleier å si at her finner du ikke engang et ispapir på bakken, sier Jan Terje Nielsen.

Fredag klokken 16.00 kjører vi foredraget. Etter foredraget holder Jan Terje ”Hvordan kan farger og variasjon i arkitekturen påvirke byutvikling og bo- og arbeidsglade – eller må alle bygg være grå eller hvite?” Dette foredraget holder han sammen med arkitekt Pentti Kareoja, som er professor ved Arkitekthøyskolen i Helsingfors. Han driver også arkitektkontoret ARK-house, og er en av Skandinavias ledende arkitekter med tanke på hvordan farger i bygg påvirker vår bo- og arbeidssituasjon.

Lenke: Les mer om Bygg Reis Deg http://www.byggreisdeg.no

Pentti Kareoja

I Finlands hovedstad Helsinki, ligger Nickby Hjerte, tegnet av Pentti Kareoja.  En skole som ved bruk av STENI Colour, STENI Vision og spennende arkitektur har fått sitt helt egendesignede og levende uttrykk.

 

På stand C01-41 viser vi vi STENI sitt overflateunivers med farger, struktur og print.​

FAKTA

  • STENIs foredrag:
  • Dag: Torsdag 19.10 - kl.10.00
  • Sted: Hall E, sal 4
  • Sosial boligbygging – hvordan ”Mitt hjem er min borg” tankegang forandret et problemborettslag.
  • Dag: Fredag 20.10 - kl.16.00
  • Sted: Hall E, sal 3
  • Hvordan kan farger og variasjon i arkitekturen påvirke byutvikling og bo- og arbeidsglade – eller må alle bygg være grå eller hvite?
  • Lenke:
  • For mer om foredragene: https://min.byggreisdeg.no/shared/program