Om Steni

Steni leverer arkitektoniske uttrykk folk legger merke til – og husker. Fasadeløsninger fra STENI gjør det mulig for arkitekter å designe bygg med unike uttrykk – som varer i generasjoner.

Historie

STENI er norsk gründersuksess, og bedriften har siden etableringen i 1965 fokusert på å tilby fasadeløsninger som gir unike og varige arkitektoniske uttrykk - med svært høy kvalitet.

STENI ble etablert som et familieeid selskap i 1965. Fasadeplatene er utviklet for å takle røffe og krevende norske klimaforhold.  Selskapets hovedaksjonærer er i dag selskapet Accentone 2012 Holding Ltd.

STENI har omkring 100 ansatte, og hovedkontor, produksjon, lager og Fabrikkutsalg ligger i Lardal i Vestfold.

STENI har salgsselskap i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I Europa, USA, Canada og Nederland har STENI avtaler med distributører for salg og markedsføring av fasadeplatene.

Fasader fra STENI gjør det mulig for arkitekter å designe bygg med unike uttrykk – som varer i generasjoner.

FAKTA

  • Etablert i 1965
  • Hovedaksjonær Accentone 2012 Holding Ltd
  • Høykvalitets fasadeplater i polymerkompositt
  • Hovedkontor og produksjon i Vestfold, Norge
  • Internasjonalt selskap
  • Ca. 100 ansatte

Visjon

Creating the ultimate building expressions for future generations.

Misjon

Hva
Vi leverer markedets bredeste og mest spennende utvalg av overflatealternativer og formater – og sørger for å gjøre dem kostnadseffektive gjennom varig estetikk og kvalitet.

Med hvem
Vi skaper langsiktig tillit og verdi ved å jobbe tett sammen med brukere, eiere, arkitekter, entreprenører og distributører.

Hvordan
Vi bestreber oss på å jobbe i samarbeid som betrodde rådgivere for å utvikle fremtidens fasadeløsninger. Vi oppnår dette ved å kombinere erfaring med kompetanse, innovasjon, lekenhet og entusiasme – og ved å bruke de beste verktøyene. Samarbeidspartnerne våre kan forvente at vi er gode lyttere som oppfyller deres behov og krav. I tillegg skal de få rask, enkel og åpen service, fremragende logistikk og enkel og tilgjengelig distribusjon.

Hvorfor
Vi mener at varig estetikk og kvalitet er nøkkelen til en ren og lys fremtid. Derfor leverer vi bærekraft gjennom samfunnsansvar, dokumentert lange levetider og lave CO2-utslipp, og sørger for at livsløpskostnadene er lave og avfallsmengdene minimale.

Verdier

Respekt
Vi viser respekt for hverandre, våre omgivelser, samarbeidspartnere og kunder. Vi bryr oss, er høflige og har en åpen og inkluderende kultur. Vi respekterer hverandres meninger og viser lojalitet til de beslutninger som tas.

Nytenkende
Vi er aktive søkere av ny kunnskap, og nysgjerrige til den utvikling som skjer i våre omgivelser. Vi søker kreative løsninger og verdsetter endringer som bidrar til positiv utvikling.

Kvalitet
Vi stiller høye krav til kvalitet i alt vi gjør, og leverer i henhold til forventninger, krav og spesifikasjoner. Vi gjør hva vi sier, er seriøse, ansvarlige og transparente.

Kundeorientert
Vi er opptatt av å finne gode løsninger sammen med våre kunder. Vi utforsker markedets behov og forventninger, og har et stort kundefokus gjennom hele verdikjeden. Vi er stolte av våre leveranser til markedet, og ser på kunden som vår fremste ambassadør.

Kvalitetspolicy

Se link til Steni sin kvalitetspolicy her:

Kvalitetspolicy Steni

 

Etiske retningslinjer

Se link til Steni sin etiske retningslinjer her:

Etiske retningslinjer