Lanserer mørk kjerne på Steni Colour fasadeplater

Etter innspill fra markedet lanserer vi nå Mørk kjernefarge til Steni Colour fasadeplater med mørk overflate. Mørk kjerne er tilgjengelig for bestilling og satt i produksjon.

– Vi har allerede lys kjerne og muligheten for sort kantlakk i sortimentet, og nå har vi også utviklet en mørk kjernefarge. Den lyse og mørke kjernefargen gjennomfarger hele fasadeplaten, slik at fasadeplatenes kantfarge forblir uendret, også etter kapping på byggeplass. Det forklarer Prosjekt- og produktdirektør Ola Harildstad Olsen.

I tillegg kan vi, som i dag, tilby sort kantlakk for kunder som ønsker det helt spesielle uttrykket.

Sømløse overganger

Den nye mørke kjernefargen tilbyr en visuell forbedring ved å sørge for at kantene på Steni Colour-platene glir mer i ett med platenes overflate og gir sømløse overganger.

– Vi er alltid på jakt etter måter å forbedre produktene våre på, og følger med på hva kundene etterspør i markedet, slik denne utviklingen er et bevis på. Vi har dyktige folk på labben som har jobbet ut komplette og gode fargevalg for å øke tilgjengeligheten for våre kunder.

Snakk med oss om ditt neste prosjekt

Ta kontakt for spørsmål om fargemulighetene. 

For mer informasjon og inspirasjon, meld deg på nyhetsbrev og følg oss i sosiale medier.

FAKTA

  • 80 standardfarger
  • Utallige spesialfarger
  • 14 farger predefinert med lys kjerne
  • 66 farger predefinert med mørk kjerne. 
  • Alt kan leveres med lys kjerne på forespørsel. 
  • 3 glansgrader; Matt , HalvMatt og HøyGlans 

Spørsmål & svar om mørk kjerne

Hva er fordelene med mørk kjernefarge på fasadeplater?
Mørk kjernefarge på fasadeplater tilbyr en estetisk forbedring ved å sørge for at kantene på platene glir mer i ett med platenes overflate. Dette skaper et rent og enhetlig utseende, som er viktig i prosjekter hvor estetikken står i fokus. Valget mellom lys og mørk kjerne gir muligheten til å skape sømløse overganger eller spennende kontraster, avhengig av prosjektets krav og ønskede utseende.

Hvilke kjernefarger finnes tilgjengelig?
Steni tilbyr tre kantfarger i sortimentet Steni Colour fasadeplater. Det er lys og mørk kjerne og muligheten for sort kantlakk. Den lyse og mørke kjernefargen er gjennomfarget.

Hvordan påvirker valget av kjernefarge mitt neste prosjekt?
Introduksjonen av mørk kjernefarge åpner nye muligheter for design og arkitektur på ditt neste prosjekt. Enten prosjektet vil dra nytte av kontrastene en mørk eller lys kjerne kan gi, eller det er ønske om et mer subtilt utseende med farger som glir naturlig sammen.