Prestisjepriser med Steni Vision

- Vi er stolte over å være viktig bidragsyter i disse to prosjektene som har vunnet prestisjetunge priser; Bugården Ishall i Sandefjord og Bjørlien skole i Vestby, sier Jan Terje Nielsen i Steni.

Bugården ishall fikk prisen som «Årets idrettsanlegg 2019», mens Bjørlien skole ble kåret til «Årets skolebygg». Stenis fasadeplater Vision Custom er benyttet på begge de prisbelønte byggene.

Bugården ishall
Om Bugården ishall sier juryen blant annet:
«Årets idrettsanlegg 2019 går til et anlegg som er blitt svært positivt mottatt av brukerne og juryen berømmer spesielt anlegget for sitt miljøfokus, sin estetiske utforming, og hvordan eier har lagt til rette for bruk. Det er Norges første ishall i massiv-tre, og Sandefjord kommune viser seg som en svært ambisiøs byggherre med dette prosjektet, hvor både miljø, estetikk, gjenbruk, ny teknologi og aktivitet har vært i førersetet. Hallen har sedumtak og fasaden er dekorert med skøytemotiver.»

Prisen «Årets idrettsanlegg 2019» deles ut gjennom et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund, Kulturdepartementet og BAD, PARK og IDRETT – og årets pris ble delt ut under landskonferansen til Bad, Park og Idrett (BPI).

Bugården ishall i Sandefjord.

Bjørlien skole er vinneren av «Årets skolebygg 2019». Skolen er kledd med Steni Vision fasadeplater, og juryen fremhever blant annet et solid materialvalg i sin begrunnelse. Foto: Jiri Havran, LINK arkitektur.

Bjørlien skole
Vinneren av «Årets skolebygg 2019» ble kåret på Nohrcons konferanse "Bygging av fremtidens skole 2019”. Prisen gikk altså til den nye Bjørlien skole i Vestby kommune, og Nohrcons utvalgte jury fremhevet blant annet et solid materialvalg og en fin sammenkopling av funksjoner i skolebyggene.

Skolens inngangsparti har Steni Vision med trykk av ulike sangtekster – fra McCartney til Prøysen. Platene er brukt både ute og inne.

Det er veldig motiverende å se at arkitekter, byggherrer og entreprenører ser fordelene ved våre fasadeplater og at byggene der disse er benyttet vinner slike prestisjetunge priser.​

Bjørlien skole. Foto: Hundven Clements Photography, LINK arkitektur.