30 år etter montering er fasadeplatene fortsatt som nye

For 30 år siden ble Lyderhorn Borettslag oppgradert med fasadeplater fra Steni. Siden den gang har platene måttet tåle mye vær, skitt og vind, men etter en grundig vask ser de fortsatt helt nye ut.

– Beboerne er kjempefornøyde med resultatet, og det blir lagt godt merke til i området. Jeg får positive tilbakemeldinger fra folk som kommer gående forbi også, sier daglig leder i Lyderhorn Borettslag, Atle Midtbø. 

Han har akkurat sett et imponerende stykke arbeid utført av Stenis samarbeidspartnere Niro Gruppen og Blue & Green. Sammen vasket de ned hele fasaden på den høyreiste blokka, og resultatet er en strøken fasade, akkurat som da den var ny.


60 års garanti
Regionsjef for Steni Oslo, Ståle Kristiansen, synes det er gøy å se en slik forandring etter 30 år med sterk påkjenning, men er ikke overrasket over resultatet.

– Steni har nylig økt garantien på fasadeplatene til 60 år, så det at de er like fine etter 30 år er som forventet. Men det er selvfølgelig gøy å se det i praksis, sier han, og legger til: 

– Vi jobber hver eneste dag for at våre fasadeplater skal være så slitesterke, miljøvennlige og estetisk fine som mulig. Dette er således et godt bevis på at jobben vi gjør og produktene vi lager er av ypperste kvalitet, sier han.

Gode samarbeidspartnere
Når det kommer til selve rengjøringen av fasadeplatene er dette en jobb Steni har valgt å overlate til spesialister.

– Både Blue & Green og Niro Gruppen er blant landets beste på kjemikalier og rengjøring av fasader. Dette trekant-samarbeidet har stor verdi for alle involverte. Jobben som nå er gjort på Lyderhorn Borettslag er nok bare en av mange slike jobber vi kommer til å gjøre sammen fremover, sier Kristiansen.

Se video med de involverte lenger opp.

 

Grundig rengjøring: Her spyles fasadeplatene i Lyderhorn Borettslag med miljøvennlige kjemikalier, høyt trykk og optimal temperatur.