Fasadeplater på naturens premisser

Steni Nature er blant de mest tradisjonsrike fasadeplatene her til lands og vi har produsert langt over 50 millioner m2 slike fasadeplater. Nå relanseres fasadeplaten i flere supermoderne og lekre utgaver, med overflater av blant annet resirkulert glass, olivin og elvestein.

Fasadeplaten Steni Nature har vært på markedet helt siden Stenis oppstandelse i 1965. Allerede da hadde Steni en ambisjon om å utvikle fasadeløsninger skodd for de røffe og krevende forholdene det norske klimaet utsetter en fasade for. Og denne ambisjonen står – om mulig – enda sterkere i dag, når selve flaggskipet innen fasadeplater skal fornyes.

– Det er med stolthet, ydmykhet og stor selvtillit at vi nå lanserer flere nye varianter av fasadeplaten Steni Nature. De illustrerer på sett og vis utviklingen vi i Steni har vært med på – og bidratt til – de siste 56 årene, sier kommunikasjonssjef i Steni, Jan Terje Nielsen.

 

 

Unike overflater – samme kvalitet

Mye har skjedd med fasadeløsningene rundt om siden 1965, både i form av videreutvikling og nyvinninger. Men det er et ekstra stort steg for Steni når selve moderplaten, Steni Nature, nå relanseres.

De nye fasadeplatene med overflater av resirkulert glass, olivin og elvestein, er moderne og stilfulle, utviklet i samarbeid med en rekke ledende arkitekter. Og designet har på ingen som helst måte gått utover kvaliteten på fasadeplatene.

– Lekre, naturlige og miljøvennlige overflater til tross; platenes unike slagfasthet og holdbarhet er selvsagt ivaretatt. Som alle våre andre fasadeplater har også disse 60 års funksjonsgaranti og tåler vær og vind på akkurat samme måte som våre øvrige plater, slår Nielsen fast.

På naturens premisser

Som navnet tilsier, er Steni Nature en fasadeplate utviklet på naturens premisser. Med overflater av knust stein og resirkulert glass er platene i stor grad produsert på gjenbruk og bruk av naturlige materialer som ellers ville blitt oversett.

– Vårt ufravikelige fokus på miljø og bærekraft er godt ivaretatt også her. Ved å velge Stenis produkter kan du være trygg på at du har valgt en langvarig løsning som er bærekraftig og økonomisk på sikt. Steni leverer «Lasting expressions», sier Nielsen.

Og skulle du være i tvil om materialenes opprinnelse eller transport kan Nielsen berolige deg med at det i stor grad dreier seg om veldig kortreiste materialer som går inn i Steni Nature.

FAKTA

Steni Nature

Fasadeplater på naturens premisser

  • Overflate av knust naturstein og resirkulert glass
  • Naturlig og miljøvennlig
  • 60 års funksjonsgaranti
  • Slagfast og robust
  • Enkel montering