Lek med farger i vårt digitale fargeverktøy

Vi har utviklet et digitalt verktøy hvor du kan teste ulike fargekombinasjoner av Steni Colour for å finne den perfekte sammensetningen til ditt prosjekt.

Test fasadefarger med et nytt digitalt fargeverktøy!

Synes du det er vanskelig å kombinere farger til fasader? Nå kan du leke med farger i Stenis nye, digitale fargevelger. Klikk her for å prøve det nå!

b'Fargevelger skjermopptak'

 

Visste du at du har hele 80 kulører å velge blant av Steni Colour fasadeplater? Å finne de beste kombinasjonene for ditt prosjekt blir mye enklere med Stenis nye fargevelger som lar deg teste fargekombinasjonene på nett.

I verktøyet finner du hele utvalget av Steni Colour-plater og kan fargelegge arkitekturen med hovedfarge, aksentfarger og kontrastfarge. Velg fargene helt selv, eller la deg inspirere kombinasjonene som Steni har satt opp fra før.

 

Gode råd og retningslinjer

Kine Angelo, Førsteamanuensis NTNU, Institutt for arkitektur og teknologi.

Fargeeksperten Kine Angelo har vært med å utvikle Stenis fargekart. I den forbindelse har hun også laget noen tommelfingerregler for fargesetting av fasade og eksteriør og gir samtidig noen gode råd for valg av farger.

Her finner du fargeekspertens råd for fargesetting av fasade.

Fasadefarger er tett knyttet opp mot stedsidentitet og er med på å påvirke omgivelsene og menneskene rundt. Vil du lære med om farger i arkitektur? Meld deg på videokurs! Du får tilsendt fem videoer der Kine Angelo deler av sin kunnskap. Påmeldingsskjema finner du her.