Mer enn en pakke på byggeplassen

Vi er mer enn en produsent og leverandør av fasadeplater. En leveranse fra Steni er betydelig mer enn å få noen paller med fasadeplater levert på byggeplassen, sier Chief Commercial Officer i Steni, Ola Harildstad Olsen.

For Steni er samarbeid et nøkkelord. Selskapet vil være en samarbeidspartner som tilbyr sine kunder en rekke tjenester for å gjøre arbeidet med planlegging, logistikk og montering så enkelt som mulig.

Fra A til Å

Vi blir gjerne med i prosjekter fra A til Å. Jo før vi kommer med, jo bedre er det for alle parter, både økonomisk og for gjennomføringen av prosjektet. Når vi samarbeider med arkitekt, byggherre, entreprenør og byggevaredistributør – og sammen tilpasser og optimaliserer løsningene, spares både tid og penger i prosjektet, sier Harildstad Olsen. Steni har en svært avansert kontinuerlig produksjon som muliggjør tilpassing av fasadeplatene (kapping, boring etc.)  i fart «online». Det innebærer at formater og boremønster i høy grad kan tilpasses kundens ønsker. Noe som gir betydelig mindre kapp og svinn på byggeplassen, og sparer både tid og penger når fasadeplatene skal monteres.

Forboring sparer arbeidstid på byggeplassen.

Når vi samarbeider med arkitekt, byggherre, entreprenør og byggevaredistributør – og sammen tilpasser og optimaliserer løsningene – spares både tid og penger i prosjektet.​ Ola Harildstad Olsen, Chief Commercial Officer i STENI​
Sparer tid og penger

Harildstad Olsen forteller at Steni også kan merke både paller og fasadeplater – noe som blir stadig mer etterspurt – for å sikre en god logistikk og spare monteringstid på byggeplassen.

Det er stort sett alltid trangt på en byggeplass, og god materialadministrasjon, i samarbeid med entreprenør, gjør monteringsjobben både enklere og kjappere.

Med god materialadministrasjon menes planlegging i samarbeid med kunden, merking og pakking av paller og plater, prekapping, forboring og komplett levering til avtalt leveringstidspunkt.

– Med god materialadministrasjon sparer utbygger både tid og penger, sier han.

Pallene med fasadeplater dekkes med plast og forsegles før transport.

Merking av både plater og paller gjør ting enklere for den som skal montere.

Forutsigbarhet

Så er det én ting til. På større prosjekt avtaler vi ofte monteringseveiledning på byggeplassen med entreprenøren. Det betyr at vi kommer innom byggeplassen når monteringen skal starte, og tar en gjennomgang med de som skal utføre arbeidet. Da sikrer vi at våre monteringsanvisninger følges, og reduserer samtidig muligheten for at det dukker opp unødvendige «overraskelser» underveis i monteringen, sier Ola Harildstad Olsen.

– Med god materialadministrasjon sparer utbygger både tid og penger.